SERVICII ATESTATE

Despre

Smart

Pentru prețuri te rugăm să ne contactezi prin intermediul paginii de contact.

CONTACT

Electric

Facebook

Instagram

Salut! Suntem bucuroși că vrei să afli lucruri despre noi, pentru că asta înseamnă că cercetezi cu atenție piața înainte de a lua o decizie în ceea ce privește serviciile de instalații electrice (domeniul nostru de activitate). Te felicităm totodată, pentru că atunci când ești în căutare de persoane care oferă servicii instalații electrice este bine să fii informat.

SMART ELECTRIC BUSINESS SRL este o firmă căreia i-am pus bazele în anul 2022. Echipa noastră este formată din 4 persoane: doi ingineri atestați ANRE, un tehnician și un economist. Fiecare dintre noi are experiență în domeniul serviciilor de instalații electrice, experiență acumulată atât în țară cât și în străinătate. Împreună ne dorim să oferim clienților noștri servicii de calitate și să ridicăm standardele în acest domeniu.

Un alt aspect care ne diferențiază în piață constă în faptul că echipa este unită și suntem bine organizați. Comunicăm eficient atât între noi, atunci când planificăm lucrări și când le executăm, cât și cu beneficiarii, pentru că ne dorim ca serviciile noastre să corespundă atât standardelor impuse de lege, siguranței și calității, cât și nevoilor și preferințelor clienților.

Îți mulțumim că ești aici și ne iei în considerare pentru proiectele tale!

Poți verifica pagina cu detalii despre serviciile pe care le oferim, cât și secțiunea de contact 📲.